PÅSKEFERIE

Påsken er her og mange av oss planlegger å tilbringe den på hytten, i fjellet eller hjemme i byen. Uansett hvor du skal tilbringe påsken, er det viktig å ha riktig antrekk. Hos scabal.no finner du et bredt utvalg av klær og tilbehør til enhver anledning.

For de som skal på fjellet og hyttetur, er det viktig å ha klær som tåler vær og vind. Vi anbefaler å investere i en nikkers i cordfløyel, en varm dunjakke og et par vanntette sko. Hos scabal.no finner du også et stort utvalg av luer, hansker og skjerf som vil holde deg varm gjennom hele påsken.

For de som ønsker å nyte påsken hjemme og slappe av, har vi et stort utvalg av koseklær som vil holde deg varm og komfortabel. Våre myke gensere og joggebukser vil være perfekte for en avslappet dag hjemme eller en tur ut i det fine været. 

  

Uansett hvordan du velger å tilbringe påsken, ønsker vi alle våre kunder en god påske! Besøk vår nettbutikk på scabal.no for å finne alt du trenger til en fantastisk påskeferie. Vi har alt fra skiklær til koseklær, så du kan være sikker på å finne det du trenger for å gjøre påsken din enda bedre.

Du kan også besøke butikkene våre i Bergen.

ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN

Lørdag 1. april: kl. 10:00 - 18:00
Søndag 2. april: stengt
Mandag 3. april: kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag 4. april: kl. 10:00 - 20:00
Onsdag 5. april: kl. 10:00 - 16:00
Skjærtorsdag: stengt
Langfredag: stengt
Påskeaften: Lagunen kl. 10:00 - 16:00 Sentrum - STENGT
1. påskedag: stengt
2. påskedag: stengt 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post