ALT DU TRENGER Å VITE OM BYTTING OG RETUR AV JULEGAVER

LÅ DET EN PAKKE FRA SCABAL UNDER JULETREET I ÅR?

Vi er så glad for at du har fått en pakke fra oss til jul! Men kanskje det ikke var akkurat den tingen du hadde på ønskelisten? Eller kanskje det var feil størrelse, farge eller fasong? Fortvil ikke. Vi er her for å hjelpe deg! Her har vi samlet litt nyttig informasjon i forbindelse med bytting, returnering eller andre ting du kanskje måtte lure på!

Slik bytter du en vare

Enten om det var feil størrelse eller farge, er det helt i orden å bytte gaver hos oss. Du kan enten komme innom en av våre fysiske butikker på Lagunen Storsenter eller Dame og Herre i sentrum. Vi holder til i Christian Michelsens Gate 2b.

Bytting i butikk

Ønsker du å bytte varen i butikk ordner vi dette, uansett om varen er kjøpt på nett eller i butikk. Er varen kjøpt i butikk vil du finne en byttelapp på prislappen. Er den kjøpt på scabal.no kan du oppgi ordrenummer, som er en fire-sifret kode.

Bytting via post

Bor du ikke i Bergen, eller ønsker å levere til posten må returen din registreres på scabal.no/retur. Her oppgir du ordrenummer, som er en fire-sifret kode og mailadresse som ble brukt til å bestille varen. Om du ønsker varen i en annen størrelse eller farge, må du legge inn en ny bestilling på ønsket vare. Du kan skrive det gamle ordrenummeret i notatet på den nye bestillingen for å unngå fraktkostnad.

Slik returnerer du en vare

Var ikke varen det du hadde sett for deg i det hele tatt og du ønsker å returnere den registrerer du returen på scabal.no/retur. Her fyller du ut ordrenummer og e-posten som ble brukt i bestillingen. Du vil da motta en retur-etikett som du fester på pakken og leverer til nærmeste post-i-butikk. Etiketten koster deg ingenting og den har sporing, slik at vi enklere kan sjekke hvor den er om det skulle oppstå noen problemer.

Refusjon

Så snart varen har kommet frem til oss og den er i fin stand, kan vi refundere på samme måte som da du bestilte ordren din. Vi har ikke mulighet til å endre refusjonsmetode, så beløpet vil komme tilbake til det samme kortet som ble brukt til å bestille. 

Returfrist

Kjøp over nett har alltid 14-dagers åpent kjøp, nå i juletider har vi utvidet returfristen til 14 dager etter julaften. Det vil si at siste dag for å returnere en vare som er kjøpt på scabal.no vil være 7.januar. Alle returer etter dette vil enten bli avvist eller man kan få tilbud om tilgodelapp i butikk om det ikke er en utgående vare. Vi anbefaler alle å forholde seg til fristen, men kontakt gjerne butikken direkte på telefon eller e-post i forkant av fristen om det skulle være noen spørsmål. 

Retur av varer kjøpt i butikk

Fristen for å returnere varer kjøpt i butikk er også utsatt til 2 uker etter julaften, det vil si at siste frist for å returnere er lørdag 6.januar. Du vil da få mulighet til å bytte i annen vare eller motta en tilgodelapp som er gyldig i ett år fra utskriftsdato. Kontakt butikken direkte på epost eller telefon om det skulle være noen flere spørsmål.

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det skulle være noe du lurer på. Du kan nå oss på telefon 55 31 90 00 eller på nettbutikk@scabal.no

Åpningstider

  • Julaften: stengt
  • Juledag: stengt
  • Juledag: stengt
  • Romjulen (onsdag-lørdag): normale åpningstider;
    Sentrum: 10-20(18). Lagunen: 10-21(18)
  • Nyttårsaften: stengt
  • Nyttårsdag: stengt