Om oss

OM SCABAL 

 

"Klær er en følelse. Det er ikke så mye kultur på det i Norge, men det kommer seg jo. Når vi reiser til Italia, så er det en helt annen verden av kultur og tradisjoner som vi ikke har. Men vi har tro på at folk vil ha kvalitet fremover, produkter som varer en stund og gjerne spesialtilpasset dem selv, og som gir en god følelse når du har det på deg"

- Sturle Ingebrigtsen, daglig leder Scabal 

 

Siden 1982 har Scabal vært en av Bergens ledende forhandlere av moteriktige kvalitetsmerker. Scabal består idag av 3 unike multibrand-butikker i Bergen sentrum og Lagunen storsenter, som spesialiserer seg på internasjonal mote, klassisk stil og kvalitet. 

I tillegg er de fleste varene tilgjengelige her på nettbutikken. 

Våre ansatte er alle erfarne, kunnskapsrike, oppmerksomme og lidenskapelig opptatt av å hjelpe moteglade og kvalitetsbevisste bergensere med å finne det perfekte antrekk til enhver anledning. 

 

Vi vil gi deg den gode følelsen når du tar på deg dine nye klær som du kjøper hos oss!

 

Noen av våre merker: 

Alba Optics, Arnie Says, Afvlt, Andrea Zori, Anine Bing, Boglioli, Barba Napoli, Berwich, ByTiMo, ByMalina, Canali, Calvin Klein, Diemme, Dondup, Eton Shirt, Gilli, Gran Sasso, Greater than A, Herno, Incotex, J.Lindeberg, Jacob Cohen, Lardini, Lotusse, Montecore, Morris, Parajumpers, Sail Racing, Tagliatore, Tiger of Sweden, Tramarossa, Varsity, UBR, Ugg.