Frakt og levering

Leveringsmetoder: 

Du har tre leveringsalternativer i vår nettbutikk:

 

Servicepakke - Posten/Bring

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 65kr. Servicepakke fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Du mottar SMS og/eller mail når sendingen er ankommet ditt hentested. 

 

Hente i butikk

Du kan hente din bestilling gratis i våre butikker. Du vil motta mail når pakken er klar til henting. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. 

Du kan hente pakken din både i Christian Michelsensgate 2b og på vår herrebutikk på Lagunen Storsenter. Vær oppmerksom på at å hente i butikk på Lagunen Storsenter kan ta opptil to virkedager før bestillingen er klar til henting. 

 

Leveringstid

Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har motatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

 

Vi benytter oss av postselskapet Bring ved våre leveranser. Bring leverer pakken til ditt nærmeste postkontor. 

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250kr. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. 

 

Jeg savner ordrebekreftelse

Hvis du ikke har mottat ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter at du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten. 

 

Fraktkostnad

Vi har en fast frakt på 65kr på alle bestillinger i nettbutikken.